INFORÁDIÓ 

2018. március 18. vasárnap
Ede, Sándor

Karácsonyi kedvezmények az Állatkertben

Infostart / InfoRádió
Ingyenesen látogathatják a 14 éven aluli gyermekek a Fővárosi Állat- és Növénykertet december 24-ig. Hanga Zoltán szóvivő közölte: január helyett már keddtől csökkentették az éves bérletek árait is. Az eddigiektől eltérően a téli hónapokban is látogathatják az érdeklődők a fűtött állatházakat.

Díjmentesen látogathatják a Fővárosi Állat- és Növénykertet a 14 éven aluli gyermekek december 24-ig - közölte az InfoRádióval Hanga Zoltán szóvivő.

A közelmúltban felújított vagy újonnan átadott, nagy kiterjedésű állatházak a kinti időjárástól független is kínálnak érdekességeket, nem kell attól tartani, hogy kevesebb állat látható a nyári hónapokhoz képest. A melegigényes állatok ugyan fűtött állatházakban töltik a telet, ám ezek a létesítmények - a korábbi évtizedek gyakorlatától eltérően - egytől egyik megtekinthetők.

Az éves bérletek árát is csökkentette az intézmény. Felnőtteknek négynél több, gyermekeknek, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig már háromnál több látogatás esetén érdemes éves bérletet váltani az alkalmankénti belépőjegy-vásárlás helyett. Az éves bérlet 365 napon át érvényes a megváltás napjától számítva, ez idő alatt korlátlan számú belépésre jogosít.

A tavalyinál olcsóbb éves bérleteket eredetileg a 2010-es esztendőre tervezte az állatkert, de bevezetését előrehozták, hogy a kedvezményből azok is részesülhessenek, akik esetleg karácsonyi ajándéknak szánják - tette hozzá Hanga Zoltán.

Hanganyag: Herczeg Zsolt


A címlapról ajánljuk