eur:
389.36
usd:
361.33
bux:
68458.13
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Majommá akar válni a világ legszőrösebb embere

Plasztikai műtétnek veti alá magát a világ legszőrösebb embere, hogy filmsztár lehessen.

Egy hormonbetegség miatt a kínai Ju Csen-huan testének 96 százalékát szőr fedi. A férfi a ritka betegségből megpróbált előnyt kovácsolni, és már 7 éves kora óta filmekben szerepelt.

Legutóbb egy kínai klasszikus, az Utazás nyugatra című tv-filmben szerette volna megkapni a majomkirály szerepét, ám a rendező azzal utasította el, hogy nem elég vonzó.

"Azt hittem, én vagyok a legjobb jelölt, mivel úgy nézik ki, mint egy majom, még a becenevem is majomember. Végül nem feleltem meg a meghallgatáson, mert nem nézek ki elég jól" - panaszkodott a 32 éves férfi.

Ju Csen-huan éppen ezért úgy döntött, hogy plasztikai műtétnek veti alá magát.

"Megszabadulok némi szőrtől, és az arcomat is megműttetem, hogy még jobbas hasonlítsak egy majomhoz, hátha a filmrendező megváltoztatja a döntését" - emelte ki.

Címlapról ajánljuk
Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

A kínai–európai kapcsolatok megerősítése lehet Hszi Csin-ping európai körútjának legfőbb célja – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia Tanszékének oktatója. Bartók András arról is beszélt, hogy milyen témák kerülhetnek a középpontba a kínai államfő magyarországi látogatásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×