eur:
387.81
usd:
357.66
bux:
68390.95
2024. május 17. péntek Paszkál

Szép napos idő lesz a hétvégén, talán idén utoljára

A hétvégén szép napos idő várható, a hőmérséklet 16-20 Celsius-fok közé emelkedik majd. Csapadékra csak jövő hét közepén kell számítani, majd egy hidegfront éri el az országot.

Pénteken északon, északkeleten változóan, délen és nyugaton többnyire erősen felhős lesz az ég. Délen, valamint a nyugati határvidéken eleinte még eső, zápor kialakulhat - olvasható az Országos Meteorológia Szolgálat honlapján.

Az éjszakai órákra mindenütt csökken a felhőzet, majd szombaton túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk, csapadék nem várható.

Az élénk északnyugati, északi szelet ma időnként erős lökések kísérik, holnapra mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4-9 Celsius-fok között várható, de főként északon ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 16-20 Celsius-fok között várható.

Szombaton hajnalban elsősorban az észak-magyarországi régióban és az Alföld északi részén helyenként gyenge talajmenti fagy várható.

Vasárnap időnként megnövekvő felhőzet mellett napsütés várható, élénk déli széllel - írja az Időkép.hu.

A jövő hét elején megnövekszik a felhőzet, de csapadékra szerdától kell számítani, a hét végén pedig egy hidegfront éri el az országot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet
Lélektan

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×