eur:
387.91
usd:
357.78
bux:
68176.13
2024. május 17. péntek Paszkál

Kanye West újabb magánszáma: "Miért nem kérdezték meg, akarok-e csirkét?"

Az amerikai rapper ezúttal egy jótékonysági koncerten üvöltözött a pincérnővel, hogy miért nem szolgálnak fel neki ételt az öltözőjében. Több sztár is döbbent csendben nézte végig Kanye West magánszámát.

Múlt hónapban Kanye West nem kis botrányt kavart azzal, hogy az MTV zenecsatorna díjátadó gáláján kivette az éppen beszédet tartó Taylor Swift kezéből a mikrofont, hogy közölje a világgal, a legjobb női előadó videójáért járó díjat nem neki, hanem Beyoncénak kellett volna kapnia.

Még alig csitult el a botrány, a rapper újra a bulvárhírek élére került, mivel egy jótékonysági koncert előtt dührohamot kapott. A Vibe magazin tudósítása szerint a zenész attól lett ideges, hogy nem kapott ételt az öltözőjébe. Észrevett egy férfit, aki éppen csirkét evett, és kifakadt: "Miért nem kérdezték meg tőlem is, hogy akarok-e csirkét? Azt akarják, hogy lépjek fel ingyen, és itt mindenki eszik, én miért nem eszem?"

A pincérnő állítólag azt válaszolta Westnek, hogy azért nem ajánlotta fel neki az ételt, mert nem kérte. Ekkor gurult csak be igazán a sztár, aki a pincérnő arcába üvöltötte: "Hát akkor most kérek!"

Ezzel azonban nem ért véget a műsor, ugyanis a magából kikelt rapper beleharapott a felszolgált csirkébe, majd kidobta a kukába. A tudósítás szerint több sztár is döbbent csendben nézte végig West magánszámát.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet
Lélektan

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×