eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Maguk vetik be ágyukat Obama lányai

Az amerikai elnöki pár a háztartásban nap mint nap adódó, apró feladatokkal igyekszik biztosítani, hogy két lányuk, Malia és Sasha normális életet éljen a Fehér Házban.

Erről maga Barack Obama beszélt a CBS televízió vasárnapi adásában műsorra tűzött apák napi interjújában. Bevallotta, hogy feleségével együtt a "hagyományos iskolát" képviselik, ami a gyereknevelést illeti.

"Minden nap be kell vetniük az ágyukat, nekik kell a kutyát etetniük és sétáltatniuk. Hét közben nincs tévénézés, ellenben van házifeladat-írás" - közölte az elnök.

A tízéves Malia és a nyolcéves Sasha januárban költöztek be a Fehér Házba szüleikkel, Bo, a portugál vízikutya később csatlakozott hozzájuk.

Obama elnöki programjának részeként nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ráirányítsa a figyelmet az apák felelősségvállalásának fontosságára. Nyilatkozatában elmondta, apaként kötelességének tekinti, hogy kötött renddel hozzásegítse lányait mindennapi életük megszervezésére.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×