eur:
389.54
usd:
361.57
bux:
68406.82
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Két orvos tudta csak megemelni a 6,4 kilós újszülöttet - képek és videó

A normális súly duplájával: 6,41 kilóval született egy kisfiú Kaliforniában. Két orvos tudta csak kiemelni az óriásbébit, akit az édesanyja császármetszéssel hozott világra. Mind a ketten jól vannak.

"Szentséges Isten!" - a szülésznő csak ennyit tudott kinyögni, amikor meglátta a kisfiút, akit éppen császármetszéssel igyekeztek a világra segíteeni.

Az anya először halálra rémült, mert azt hitte, hogy baj van - ám hamar kiderült, hogy a nővér csak megdöbbent, ami nem csoda: a kisfiú ugyanis 6,41 kilót nyomott. Ez egy normális újszülött súlyának a kétszerese.

Richard Walker Sault december 23-án jött a világra, és édesanyjával együtt jól van. Ekkora babát még soha nem láttak a Laguna Hills-i kórházban, de a világon sem sok helyen. A világ legnagyobb babáinak képét megnézheti, ha ide kattint!

A büszke apa elmondta, hogy már a kislányuk sem volt kicsi, amikor született, és 10 hónaposan járni kezdett. "Richard azonban valóságos csoda, lehet, hogy már itt a kórházban járni kezd." Az előre megvásárolt ruhácskákat mindenesetre azonnal nagyobbra kellett cserélni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×