eur:
389.77
usd:
362.79
bux:
68142.58
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Titokban "bélelte" ki a sztárok italát

Ha valakinek feltűnt volna, hogy az Olsen-ikrek egy-két mikrogrammal "kövérebbek" az utóbbi időben, jól látja: kedvenc kávézójuk kiszolgálója ugyanis titokban zsíros tejjel "bélelte" ki a két színésznő kávéját.

A súlyos titokról az egyik amerikai pletykalap lebbentette le a fátylat. Az újságíró szörnyű titok nyomára bukkant: kiderült, hogy a népszerű nemzetközi kávézó-lánc egyik New York-i létesítményének alkalmazottja zsíros tejjel hizlalta titokban Mary-Kate és Ashley Olsent.

Az alkalmazott - aki egyébként már nem dolgozik a kávézóban, bár az nem derült ki, hogy ennek van-e köze a csaláshoz - úgy gondolta, hogy a két gyerekszínészből lett sztár túlságosan sovány.

Így minden alkalommal, amikor az ikrek kedvenc kávéjukat - nagy, zsírmentes tejeskávét - rendeltek, titokban a legzsírosabb tejet öntötte az italba - szivárogtatta ki a botrányos hírt egy név nélkül nyilatkozó forrás.

A hírt megpróbálták megerősíttetni az Olsen-ikrek szóvivőjével is. Õ azonban nevetségesnek minősítette a híresztelést.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×