eur:
388.86
usd:
360.82
bux:
68190.79
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Nincs helye a börtönben 190 kilónak

Hat hónappal csökkentette egy kanadai bíró egy drogcsempész börtönbüntetését, mert a férfi túl nagy darab, így kínszenvedést okoznak számára a túl kicsi ágyak és székek.

Megsajnálta a bíró Michael "Big Mike" Lapointe-ot; a kábítószercsempész ugyanis majdnem kétszáz kilót nyom, így túl kicsik a számára az ágyak és a székek a börtönben - jelentette az Ottawa Citizen című lap.

A rab egészsége folyamatosan romlik a börtönben, mert sehol sem fér el; egyszerűen nem ilyen nagy darab emberek számára tervezték a cellákat és a berendezést - indokolta a döntést helyeslően Big Mike ügyvédje, aki szerint a férfi ágya harminc centivel rövidebb, mint ő maga.

Big Mike egyébként arra készül, hogy szabadulása után zsírleszívásnak veti magát alá, és valószínűleg állást is kell változtatnia. Egész életében szakácsként dolgozott ugyanis, ez pedig nem a legmegfelelőbb szakma olyan valakinek, aki drasztikus fogyókúrára készül.

A 37 éves Big Mike húsz hónapja ül, és összesen öt évre ítélték kábítószer csempészet és bűnbandában való részvétel miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×