eur:
390.77
usd:
364.76
bux:
68334.65
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Ráncos a bőre? A naptejen kívül ne használjon semmit!

A naptej a leghatásosabb öregedés elleni krém - állapították meg kutatók.

Hiába hirdeti több speciális termék is, hogy képes eltüntetni az öregedés okozta ráncokat, és szinte visszafordítja az időt, a naptej a leghatásosabb ezen a téren - közölte Chris Griffiths, a manchesteri egyetem professzora.

A bőrgyógyász szerint erősen károsítja a bőrt, ha egyszerre több különböző, öregedést gátló arckrémet használunk, ugyanis ezek együttes hatása nincs tesztelve.

Chris Griffiths hangsúlyozta: ilyen esetben nagyobb az allergiás tünetek megjelenésének esélye.

A professzor kiemelte, hogy az öregedés legtöbb arcon látható jele - így a szarkalábak és a ráncok -, a napsugárzás hatására alakul ki. Állítása szerint a mély ráncoknak a 80 éves korig nem lenne szabad megjelenniük, ha nem lenne a napsugárzás káros hatása.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×