eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Egyetlen injekció, és nem lesz többé hiány orgazmusban

Kollagén injekcióval megnagyobbítható a G-pont, így a nők akár többszörös orgazmushoz juthatnak. A beavatkozás nyomán ez az érzékeny szerv eredeti méretének többszörösére növelhető.

Íme, egy nagyszerű ajándék olyan nőknek, akiknek mindenük megvan - kivéve a hüvelyi orgazmusra való képességet. A kollagénes beavatkozás harminc perc alatt elvégezhető, bár az ára nem kevés: Nagy-Britanniában 800 fontot (263 ezer forintot) kérnek el érte.

A G-pont létezéséről először Ernest Gräfenberg német orvos tett említést egy 1950-es cikkében - a nevét is róla kapta -, a felfedezésre azonban csak a nyolcvanas években figyeltek fel.

Nők generációi keresték a testükben a G-pontot, és azok, akik megtalálták, állítják: a szexuális élvezet egészen új dimenziói nyíltak meg a számukra.

Az injekciós kezelés nyomán a G-pont nem csupán jelentősen megnagyobbodik, de könnyebben megtalálhatóvá és sokkal érzékenyebbé is válik. Nem csoda, hogy egyre többen jelentkeznek a beavatkozásra, amelyért sokan még az Egyesült Államokba kényszerülnek utazni, de már elvégzik egy londoni klinikán is.

"Bár a britek a jelek szerint ebben a kérdésben is konzervatívak, akik mégis alávetik magukat a beavatkozásnak, azt mondják, hogy az eredmény fantasztikus" - számolt be az egyik, beavatkozást végző brit orvos.

Az injekció a libidót is erősíti, a hatása pedig négy hónapig tart, de minden szexuális problémát nem old meg - figyelmeztetnek az orvosok. Ráadásul nem is mindenkinél hatásos, a nők 15 százalékának ugyanis nincs G-pontja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×