eur:
395.33
usd:
366.33
bux:
65412.76
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Koncert közben aludt el a részeg zongorista

Rácsok mögött végezte az a zongorista, aki részegen elaludt előadás közben. Nem ezért vitték be persze a rendőrök, hanem azért, mert bármilyen ittas volt is, maga vezette hazáig az autóját.

A 44 éves Christine Aston az egyik glasgow-i színház előadásán szerepelt; zongorán kísérte a darabot, amelyet a skóciai Perth dráma klubja adott elő. A darab azonban hirtelen félbeszakadt, amikor az asszony nem kezdett el a megfelelő időben játszani.

"A zene már addig is enyhén szólva bizonytalan volt. Aztán egyszer csak teljesen elhalt; kínos csönd lett. Valaki felment a színpadra, hogy megnézze, mi történt. Ott találta arccal a zongorára borulva - mély álomban" - számolt be a kínos incidensről az egyik néző.

A zongoristát felébresztették, és kivitték a friss levegőre. Azt hitték, ha kap egy erős kávét, kijózanodik, és folytatni tudja az előadást. Ehelyett azonban a távozás mellett döntött: bepattant az autójába, és elhajtott.

A jelenlévők azonnal hívták a rendőrséget, így mire Christine Aston hazaért 8 kilométerre fekvő otthonába, a járőr a ház előtt várta. Megszondáztatták, és kiderült, hogy a megengedett alkoholmennyiség dupláját fogyasztotta.

A rendőrök azonnal bevitték, a hétvégét rács mögött kellett töltenie. A hét elején tartott bírósági tárgyaláson elismerte bűnösségét, a bíró pedig ittas vezetés miatt elvette a jogosítványát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×