eur:
388.94
usd:
363.4
bux:
68124.38
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A 11 hónapos kisfiú döbbenetes halála

Meghalt az a 11 hónapos holland csecsemő, akit édesanyja az autóban felejtett, mikor dolgozni indult. A kisfiúra a nő kollégái találtak rá, de már nem tudták megmenteni.

Munkába készült, ám út közben elfelejtette bevinni a bölcsődébe fiát Ilse Donkers. Chris holttestét öt órával később a tanítónő kollégái fedezték fel az autóban; akkor már nem lehetett rajta segíteni.

Donkers kisasszony komoly nyomás alatt volt: részt kellett vennie egy tanári értekezleten, mielőtt 8-kor elkezdett volna tanítani. Talán ezért felejtette el kitenni Christ a bölcsődénél, ami innen alig száz méterre van - mondta egyik munkatársa.

A kisfiú tragédiája nagyon hasonlít arra az esetre, ami a múlt héten történt Belgiumban: akkor egy öthónapos kisfiú halt meg, akit anyja autója hátsó ülésén felejtett, amikor munkába indult.

A kis Guy Ranson kiszáradt a fülledt, lezárt autóban, amelyben 35-40 Celsius-fok környékére emelkedett a hőmérséklet.

A modern élet lázas tempója miatt történt mindkét tragédia - mondta Theo Compernolle, egy belga pszichológus.

Túl sokat feltételezünk, ha azt gondoljuk, hogy egy nő ilyen sok dologgal meg tud küzdeni egyszerre - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×