INFORÁDIÓ 
2020. február 29. szombat
Elemér

vezetés

2019.04.17. 13:17

Nagy veszély az utakon - így akarják visszaszorítani

Kampányt indít a vezetés közbeni mobilhasználat visszaszorításáért az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottsága (OBB) és az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. - jelentették be szerdán Budapesten.
2018.12.21. 06:01

Kockázatokat hordoz a fagymentesítés – nem tesz jót az autónak

Kárt tehetnek az autóban a téli síktalanításkor használt sófélék és csúszásgátló anyagok, ezért érdemes megfelelő alvázvédő szerekkel vagy rendszeres mosással védekezni ellenük – mondta az InfoRádiónak Kerner Miklós, az Autó című szaklap főszerkesztő-helyettese.
2018.08.04. 11:23

Nehezen viseli a meleget? – Ne üljön volán mögé!

A fokozódó hőség közlekedésbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet a rendőrség. A forróság miatt gyengül az autósok koncentrációképessége, tompul a figyelme, nagyobb a balesetveszély útjainkon.
2018.04.29. 13:55

A szaudi olajvállalat igazgatótanácsába először került nő, de ő is amerikai

Lynn Laverty Elsenhans személyében először került nő az Aramco szaúd-arábiai állami olajvállalat igazgatótanácsába - derült ki a vállalat vasárnapi közleményéből. Az iszlám konzervatív ágát követő királyságban, és általában véve az olajiparban nők ritkán töltenek be vezető tisztséget.
2018.04.10. 05:40

Új felmérés a magyar sofőrökről

A magyar autóvezetők európai viszonylatban is jelentős arányban betartják a közlekedésbiztonsági előírásokat, azok között is első helyen az alkoholtilalmat - közölte a La Libre Belgique című belga napilap egy belga felmérésre hivatkozva hétfőn.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018