INFORÁDIÓ
2021. április 21. szerda
Konrád

pályázat

2021.04.19. 20:22

Elindult az ivartalanítási program, már nyilvános a kiírás

Félmilliárd forintos keretösszeggel jelent meg pályázat kutyák azonosító chippel való ellátására, veszettség elleni oltásra, valamint kutyák és macskák ivartalanítására hétfőn falvak önkormányzatai számára - jelentette be az Etyek-Botpusztai állatmenhelyen a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.
2021.04.12. 20:04

Boltfejlesztésre is pályázható a Magyar falu programban

Hétfőtől lehet pályázni arra a 48 milliárd forintra, amellyel a kormány támogatja kistelepülési boltok létestését, fejlesztését a Magyar falu programban – jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos sajtótájékoztatón, Budapesten.
2021.03.29. 18:05

Kezdődik a Kelenföldi pályaudvar környékének átszabása

Vitézy Dávid egy Facebook-bejegyzésben foglalta össze a kerületi-kormányzati szándékokat az áthelyezésre kerülő BKK- és Volánbusz-végállomásról, valamint a közösségi közlekedés helyzetéről a környéken.
2021.03.17. 12:09

Lehet jelentkezni az Esterházy Art Awardra

Közzétették az Esterházy Art Award idei pályázatát, amelyre 45 év alatti magyar képzőművészek jelentkezését várják. A döntőbe jutott alkotók munkáiból december 3-tól kiállítás látható a budapesti Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeumban.
2021.02.24. 19:03

Üres szoborfülke kiadó

Új pályázat indul Szentendrén, amivel a városban lévő számos szoborfülkét szeretnénk „képbe” és helyzetbe hozni.
2021.02.22. 07:17

Egyre több társasház szorul felújításra – ebben is segíthet az OTP Business (x)

Nagyon sok társasház igényel állagmegóvási beruházásokat, a koronavírus-járvány pedig még jobban ráirányította a lakóközösségek figyelmét szűkebb környezetükre. Az OTP Business idén ismét összesen 15 millió forint vissza nem térítendő forrással támogatja a Társasházi Pályázatán nyertes lakóközösségeket. A társasházak és lakásszövetkezetek lakói fejlesztési, közösségépítési, biztonsági és állagmegóvási beruházásokkal is pályázhatnak.
2021.02.04. 12:39

Trolis fejlesztés indulhat Budapesten

Megjelent a "trolibusz felsővezeték hálózat és áramellátás kivitelezése a Budapest Baross utca-Üllői út-Kálvin tér nyomvonalon" építési beruházás pályázata.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018