INFORÁDIÓ 
2019. október 21. hétfő
Orsolya

nyomozás

2019.10.07. 13:04

Folytatódik az adatvédelmi hatóság eljárása Pikó Andrásék ügyében

Folytatja az eljárást a józsefvárosi adatkezelési ügyben a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) – közölte a köztévé hétfői műsorában Péterfalvi Attila, a hatóság elnöke, azzal összefüggésben, hogy az ügyben a rendőrség lezárta a nyomozást.
2019.10.03. 17:25

Nyomoznak a Karácsony Gergely-hangfelvétel ügyében

Kényszerítés bűntette miatt rendelt el nyomozást a Karácsony Gergely-féle hangfelvétel ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) alárendeltségében működő Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség – írta a Pesti Srácok.
2019.09.25. 13:42

Lezárult a nyomozás a szlovák újságírógyilkosság ügyében

Lezárta a szlovák rendőrség a nyomozást Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságíró és menyasszonya, Martia Kušnírová meggyilkolása ügyében. A védelemnek jövő hét hétfőtől kezdve öt napja lesz a nyomozás eredményének áttanulmányozására. A vádemelésre pedig október végén kerülhet sor.
2019.09.25. 12:11

Budapesti fogolyszökés - itt a nyomozás eredménye

Sz. Károly február 15-én szökött meg a Fővárosi Törvényszék Markó utcai épületében tartott tárgyalásról, fegyvert is szerzett. Autós üldözés végén, lövések leadása után fogták el. A gyanúsításban 15 rendbeli bűncselekmény szerepel.
2019.09.04. 20:17

A Legfőbb Ügyészség is reagált az OLAF-jelentésre

Magyarország igazságügyi hatóságai egyre nagyobb mértékben derítik fel az Európai Unió csalás elleni hivatala (OLAF) által is vizsgált ügyeket - írta a Legfőbb Ügyészség közleményében, amelyben rámutattak arra, hogy az OLAF - a csökkenő számú kezdeményezései között - egyre többször olyan ügyben tesz igazságügyi ajánlást, amelyben már folyik Magyarországon nyomozás.
2019.08.23. 13:23

Nyomozás indult a Microsoft ügyben

A Központi Nyomozó Főügyészség különösen jelenős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt rendelt el nyomozást az ügyben.
2019.08.05. 15:53

Fejlemények a rejtélyes romániai gyilkossági ügyben

Ismét emberi maradványokat találtak a román nyomozók egy Caracal melletti erdőben, amelyek vélhetően a két hete eltűnt, a gyanú szerint nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett 15 éves Alexandra ügyével állnak összefüggésben - tudta meg a Mediafax hírügynökség.
2019.08.03. 16:30

Megcsapolták az orosz bankokat az őket védeni hivatott tisztek

Gyakorlatilag fosztogatta az orosz bankszektor egy részét a Szövetségi Biztonsági Szolgálat illetékes osztálya – állítják orosz tényfeltáró újságírók. A nyomozás során feltárt információ szerint FSZB-tisztek beépültek a bankokba és irányításuk alá vonták azokat.
2019.07.16. 10:54

Új fejlemény a bozótvágóval rendőrökre támadó férfi ügyében

Hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt rendelt el nyomozást a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség annak a férfinak az ügyében, aki egy bozótvágó késsel rátámadt a jogszerűen intézkedő rendőrökre vasárnap - közölte a Központi nyomozó Főügyészség vezetője.
2019.06.27. 19:16

Magyar György: ellehetetlenülhet a nyomozás a Hableány ügyében

A Hableány matrózának családját képviselő ügyvéd szerint a feketedobozokból származó adatok hiányossága ellehetetleníti a nyomozást. Magyar György az InfoRádióban műhibának nevezte a tragédiát okozó Viking Sigyn szállodahajó elengedését.
2019.06.15. 09:03

Új részletek a soroksári futónő meggyilkolása ügyében

Befejeződött a több mint öt évig tartó nyomozás a soroksári futónő meggyilkolása ügyében, a gyanú szerint R. Szilveszter aljas indokból, különös kegyetlenséggel ölte meg áldozatát - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata a rendőrség honlapján.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018