INFORÁDIÓ 
2021. január 23. szombat
Rajmund, Zelma

felújítás

2021.01.21. 05:40

A Balaton legjobb strandját hozná létre Keszthely

Egy építészeti ötletpályázat már lezárult, most a Keszthelyen élők és itt működő szervezetek javaslatait várják arról, hogy milyen fejlesztések valósuljanak meg a Balaton-parton, ahol négy kilométer hosszú sétányt is kialakítanak majd - közölte a város polgármestere.
2021.01.20. 15:17

Rövidesen nagy változásokkal szembesülhetünk a Keletiben

A kormánydöntés után megkezdődhet az akadálymentesített utascentrum építése az évente csaknem 11 millió embert fogadó Keleti pályaudvaron. A várhatóan év végéig tartó munkákat követően a fejlesztés az utasok eddiginél komfortosabb kiszolgálását teszi lehetővé – tájékoztatta az InfoRádiót a MÁV szóvivője. Biber Anett közölte azt is: a Nyugati pályaudvaron ideiglenesen konténerpénztárakat alakítanak ki a tetőszerkezet és a pénztárak felújítása miatt.
2021.01.13. 14:30

Így újulhat meg az Üllői út egy része

Megkezdődik az Üllői út, Szarvas csárda tér és a városhatár közötti XVIII. kerületi, több mint négy kilométeres szakaszának felújítási tervezése, amelyben fontos szerepet kap a közösségi közlekedés mellett a gyalogos és kerékpáros közlekedés, valamint a zöldterületek rendezése is - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
2021.01.12. 18:36

Nagy megtakarítás érhető el a hőközpontok felújításával

Jelentősen korszerűsödött a Főtáv műszaki infrastruktúrája az 1,46 milliárd forintos projektje megvalósulásával, amely a primer energia megtakarításon és üvegházhatásúgáz-kibocsátás csökkenésen túl az ellátásbiztonság javítását is eredményezi - közölte a Főtáv Zrt. stratégiai igazgatója
2021.01.06. 11:41

Tovább zakatol a MÁV 50 megújuló állomás programja – képek

A vasúttársaság kiemelt feladatként kezeli a személyszállítás szolgáltatási színvonalának emelését, amelynek fontos eleme az állomási környezet szépítése, kulturáltabb utasforgalmi terek kialakítása. Ennek érdekében 2019-ben elindult a legforgalmasabb állomásokat érintő „50 megújuló állomás” karbantartási program, ami 2020 rendhagyó körülményei ellenére sem állt le. Több állomás és megállóhely újult meg tavaly, valamint több helyszínen épültek ki P+R és B+R parkolók.
2020.12.22. 14:38

Újra sínen a 3-as metró felújítása

Több mint kilenc milliárd forintot fizet a főváros a Swietelskynek azért, hogy a cég folytassa a hármas vonal rekonstrukcióját. Az átadás így is későbbre csúszott.
2020.12.04. 06:00

Rejtély, hogy megfertőzi-e a társasházi felújításokat a járványhelyzet

Széchy Attila, a Budapesti Társasházi Közös Képviselők Egyesületének elnöke egyelőre nem lát megtorpanást, de ennek az az oka, hogy a most futó felújításokba 2019-ben vágtak bele, a házak egy évvel előre terveznek. Ha most baj van a befizetésekkel, akkor akadhat probléma - 2021-ben.
2020.11.29. 08:22

Itt a vissza nem térő alkalom egy utolsó bubizásra

November 29-én, vasárnap lehet utoljára tekerni a Mol Bubi bringáival, mielőtt a közbringarendszert vasárnap éjfélkor leállítják. A felújítás a tervek szerint tavaszig tart, ekkor egy modernebb, az elmúlt hat év alatt fokozatosan megváltozott felhasználói igényekhez illeszkedő közbringarendszer indul el.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018