eur:
394.91
usd:
368.81
bux:
71822.8
2024. június 28. péntek Irén, Levente
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Close up of an unrecognizable young businesswoman sitting in her new office and typing on her laptop
Nyitókép: humanmade/Getty Images

A testét is árulta, de többnyire nem adta - rendőrkézen a fortélyos nő

Elfogtak a gyulai rendőrök szerdán Szolnokon egy nőt, aki hamis online hirdetésekkel mintegy kétszáz embert csapott be - közölte a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

A rendőrségi honlapon megjelent közlemény szerint a 24 éves szolnoki nő ruhákat, cipőket, hosztesz- és szexuális szolgáltatást hirdetett az interneten. Volt, hogy bizonyos ruhák, cipők fotóját a netről töltötte le, máskor a sajátjait fényképezte le, és hirdette meg úgy, hogy azokat nem akarta eladni. A tárgyak és a szolgáltatások árát előre elkérte, ám csak a fizetők töredékének küldött valamit.

Szexuális szolgáltatást is kínált egy erre létrehozott weboldalon. "A jelentkezők és fizetők közül volt, akinek teljesített", a legtöbben azonban semmit nem kaptak a pénzükért. Volt, aki legénybúcsúra hívta meg hosztesznek, ezért előre elutalt 25 ezer forintot, ám a rendezvényen hiába várták.

A nő - aki azt mondta a rendőröknek, hogy "az idén már nem adott fel hirdetést, mert be akarta fejezni a bűnös üzletelést" - a csalásokhoz a fiútestvére bankszámláját használta, magánál tartotta a számlához tartozó bankkártyát is. A férfi állítása szerint nem tudott arról, hogy a nővére a számlát bűncselekmény elkövetéséhez használta, és a nevére csalásból származó összegek érkeztek.

A Gyulai Rendőrkapitányság a nőt csalás, a férfit pénzmosás bűntettével gyanúsítja és vizsgálja, hogy összesen hány embert vertek át - írták a police.hu oldalon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×