eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Nyitókép: Pixabay

Centiken múlt a frontális ütközés, így hangzik a vétkes elképesztő magyarázata

Meglehetősen gyenge érveket hozott fel a rendőröknek a sofőr, aki kis híján frontális ütközést okozott, majd megállás nélkül elhajtott. Szerencsére végül csak két tükör bánta.

Dány és Isaszeg között közlekedett autójával egy férfi, amikor egy óvatlan pillanatban áttért a szemközti sávba - írja beszámolójában a rendőrség. Csupán a vétlen sofőr rutinjának és az út melletti terület adottságainak köszönhetően nem történt nagyobb baj: az autók visszapillantói érték egymást, a balesetet okozó sofőr pedig megállás nélkül továbbhajtott.

A rendőrök pillanatok alatt azonosították majd előállították a feltételezett okozót, aki a szondát nem volt hajlandó megfújni, így vérvételre vitték.

Mikor kihallgatták, úgy fogalmazott:

"Ha frontális lett volna az ütközés, akkor biztos megállok. Egy visszapillantóért nem… Lehet, hogy ő jött át az én sávomba".

Mint írják, a rendőrség által a YouTube-on közzétett videó magáért beszél, a vétkes sofőrrel szemben cserbenhagyás miatt indult büntetőeljárás.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×