eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

Vasvillával vett elégtételt a Balatonnál dolgozó férfi

Sokszor ittasan dolgozott a férfi, ezért küldte el a főnöke. Az alkalmazott bosszúból több mint százezer forintos kárt okozott.

Egy középkorú férfi Siófok közelében vasvillával állt bosszút a főnökén, amiért elbocsátotta az állásából. A férfi már hosszabb ideje dolgozott, illetve lakott egy, a Balaton-parthoz közeli tanyán, ahol sokszor ittasan tevékenykedett, ami miatt többször is összekülönbözött a főnökével – közölte a Somogy Vármegyei Főügyészség.

A rendszeres alkoholfogyasztása és a munkavégzésével kapcsolatos visszatérő problémák miatt tavaly ősszel elbocsátották és távozásra szólították fel a férfit a tanyáról, aki ennek ellenére kirúgása másnapján visszatért. Ekkor is ittas állapotban volt és szóváltásba keveredett a főnökével, a vita hevében pedig egy hatágú vasvillát is magához vett.

A férfi nagyon dühös volt a történtek miatt, ezért

fogta a vasvillát és belevágta főnöke kocsijának a szélvédőjébe.

Az autóban négyen ültek. A kocsiban tartózkodók közül senki sem sérült meg, de a szélvédőt ki kellett cserélni, így a tettes több mint százezer forintos kárt okozott.

A közlemény szerint az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a korábbi büntetéséből nemrég szabadult férfire.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 19:41
×
×
×
×