eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Tájékoztató feliratok a Mol benzinkútján Salgótarjánban 2022. május 27-én. A Mol arra kéri a vásárlókat, a benzinkutaknál a fizetéskor minden esetben mutassák be a forgalmi engedélyüket, hogy a pénztárnál a hatósági árra tudják módosítani a vásárlás összegét - hívta fel a figyelmet közleményében a társaság. A vállalat tájékoztatása szerint a kútoszlopokon a számlálók minden tankolás esetén a piaci árat tüntetik fel, de a pénztárnál a forgalmi engedély felmutatása után alacsonyabb összeget kell fizetnie a magyar vásárlóknak.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Újabb trükköt vetnek be az ársapkás benzinre pályázók

Az államtagadók a hatósági áras tankoláskor egy saját maguk által rajzolt, nyomtatott iratot lobogtatnak.

Ismét hallattak magukról az állam létét tagadó összeesküvéselmélet-hívő csoport tagjai, akik korábban azzal kerültek a hírekbe, hogy egy közlekedési igazoltatás során megtagadták az együttműködést a rendőrjárőrrel, hivatalos magyar iratok helyett egy géppel írt, úgymond saját maguk által elismert iratnak mondott papírfecnit lobogtattak. Az úgynevezett UCC-csoportok tagjai szerint az alkotmány illegitim, a magyar állam egy, az Egyesült Államokban bejegyzett izraeli cég, az ember pedig nem azonos a személlyel, és se nem közjószág, se nem humán erőforrás.

A Magyar Nemzet cikke szerint az állam létét és legitimitását tagadó személyek a hatósági áras tankoláskor egy saját maguk által rajzolt, nyomtatott iratot lobogtatnak. Van eset, amikor a benzinkút személyzete rendőri intézkedést kér.

A benzinkutasok ilyen kor azzal érvelnek, hogy "ha nem létezik a magyar állam, akkor a hatósági ár sem".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×