eur:
389.55
usd:
361.64
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Nyitókép: YouTube/PoliceHungary

Galambos Lajos: bedrótoztak és ez volt a legkevesebb

Segített a rendőrségnek lebuktatni a 200 milliós csalókat. Azt mondta, sokkal izgalmasabb volt az egész, mint amit az ember a filmekben lát.

Mint az már korábban kiderült, csalók Polt Péter legfőbb ügyészre hivatkozva felajánlották Galambos Lajosnak, hogy 200 millió forint ellenében kedvező irányban befolyásolják az ítéletet a házaspár bírósági ügyében. Lagzi Lajcsi és hét társa víz-, gáz- és áramlopás miatt áll bíróság előtt, júliusban született volna ítélet, ráadásul az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért rá, így igen nagy a tét - emlékeztetett a Blikk, megírva: a vállalkozó megkeresését követően azonnal jelezte a hatóság felé, bűncselekménybe akarják belekeverni.

A vállalkozó ígérete szerint 200 millió forint kifizetése ellenében biztosította volna, hogy a büntetőügy letöltendő szabadságvesztés büntetés kiszabása nélkül záruljon le.

A Borsnak adott nyilatkozatából most kiderült, bedrótozva buktatták le a csalókat. "Részleteket nem árulhatok el a módszerekről amelyekkel végül kézre kerítették a bűnbandát, de annyit mondhatok, hogy sokkal izgalmasabb volt az egész, mint amit az ember a filmekben lát. Szó szerint minden eszközt bevetettek és persze nekem is segítenem kellett. Maradjunk annyiban, hogy bedrótoztak és ez volt a legkevesebb. Örülök, hogy segíthettem a myomozóhatóságok munkáját, de remélem, többé nem kell átélnem hasonló izgalmakat" – mondta a zenész.

Az ügyben három személyt tartóztattak le és hallgattak ki. Mindhárman letartóztatásban várják a nyomozás lezárását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×