eur:
395.37
usd:
366.43
bux:
65697.33
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Nagy balhé a Józsefvárosban

Eszméletlenségig rugdosott egy férfi egy másikat, az elkövetőt elfogták

Életveszélyes fejsérülésekkel vittek kórházba a mentők egy férfit, akit súlyosan bántalmazott egy másik férfi egy józsefvárosi szórakozóhely előtt kialakult szóváltás után; a gyanúsítottat elfogták, a bíróság elrendelte a letartóztatását - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

Közölték, szombat éjszaka egy VIII. kerületi szórakozóhelyen egy társaság születésnapot ünnepelt. A zárás után a gyanúsított egy nézeteltérés miatt az utcán dulakodott a születésnapossal, ezt a későbbi sértett meg akarta akadályozni, ezért keveredtek szóváltásba. Az elkövető megrúgta és megütötte a sértettet, majd a földön fekvő férfit ezután tovább ütötte, taposta, rugdosta.

A gyanúsítottat a rendőrség a helyszín közelében perceken belül elfogta. A feltételezett elkövetőt előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, ennek során a férfi megtagadta a vallomástételt - írta a rendőrség.

A BRFK életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást a 20 éves budapesti férfi ellen - olvasható a police.hu oldalon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×