eur:
385.79
usd:
356.7
bux:
68864.24
2024. május 14. kedd Bonifác

Feladta magát a gumilövedékes támadó

Gumilövedékkel arcon lőttek egy férfit Józsefvárosban, a rendőrség elfogatóparancsot adott ki a gyanúsított ellen, aki a körözés alapján feladta magát - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a www.police.hu oldalon.

Azt írták: a 25 éves férfi önként jelentkezett a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon, ahol a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. A férfi elszámoltatása folyamatban van - tették hozzá.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi szerda este Budapesten, a VIII. kerületi Nagy Templom utcán vitát követően gumilövedékes pisztollyal arcon lőtt egy másik férfit, aki könnyebben megsérült. Az elkövetéssel gyanúsítható férfi elmenekült, a józsefvárosi rendőrök elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Címlapról ajánljuk
Csicsmann László: nincs tárgyalásos megoldás, a katonai eseményeké marad a főszerep Gázában
Aréna

Csicsmann László: nincs tárgyalásos megoldás, a katonai eseményeké marad a főszerep Gázában

Izrael Rafah lerohanásával átlépné a vörös vonalat Washington szemében – mondta Csicsmann László, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára. Az InfoRádió Aréna című műsorában a Közel-Kelet szakértő beszélt a béketervek esélyeiről, a környező országok álláspontjáról, az amerikai szerepvállalásról és arról is, milyen kiutat látnak a palesztinok a gázai válságból.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.15. szerda, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×