INFORÁDIÓ
2021. május 18. kedd
Alexandra, Erik

rablás

bíróság

bűnügy

Rázárta vevőjére a boltajtót

Rázárta vevőjére a boltajtót

Infostart / MTI

A bíróság - nem végleges végzésében - letartóztatta azt az asszonyt, aki hiába ürítette ki a kasszát, nem tudott elmenekülni, mert az eladó rázárta a boltot.

A Budapest Környéki Törvényszék közlése szerint az eset április 19-én történt, amikor a gyanúsított bement egy fóti üzletbe, és a pulthoz lépve egy késsel megfenyegette az eladót, felszólítva a bevétel átadására. Mivel a követelésnek a sértett nem tett eleget, a nő megpróbált a pult mögé jutni. Ezt kihasználva az eladó kimenekült a helyiségből, és a gyanúsítottat a rendőrség kiérkezéséig az üzletbe zárta.

Közben a nő a kasszagépből kivette és zsebre tette az összes készpénzt, illetve a bankkártyás fizetéseket igazoló papírokat, majd megpróbálta a bejárati ajtót kifeszíteni.

Mivel nem járt sikerrel, leült, elszívott egy fél szál cigarettát és megivott egy alkoholos italt.

A nő ellen a Dunakeszi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt nyomoz.

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója meghallgatta a gyanúsítottat, és az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a letartóztatását az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozandó határozatáig. A döntést az ügyész tudomásul vette. A gyanúsított és védője fellebbezett ellene, így a végzés nem végleges, de végrehajtható - áll a közleményben.

A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018