eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pexels.com

Szíven szúrta a férjét – nem először ragadott kést családtagja ellen

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványt tett a letartóztatása meghosszabbítására annak a nőnek, aki tokodi otthonukban előzetes szóváltást követően megölte a férjét.

A megalapozott gyanú szerint az ittas állapotban lévő nő 2020. április 19. napján 17 óra körüli időben tokodi lakóhelyükön előzetes szóváltást követően egy 8,5 cm pengehosszúságú késsel szívtájékon szúrta a szintén ittas állapotban lévő férjét. A sértett a szakszerű orvosi ellátás ellenére a szúrás következtében a helyszínen életét vesztette.

A nőt emberölés bűntettének elkövetése miatt hallgatta ki gyanúsítottként a nyomozó hatóság.

A gyanúsítottal szemben 2006. évben is folyt büntetőeljárás súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt, akkor az egyik fiát szúrta több alkalommal, azonban kis-közepes erővel mellkason.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára 2020. április 22. napján elrendelte a nő letartóztatását.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványozta a nő letartóztatásának további kettő hónappal történő meghosszabbítását tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábra kerülése esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el.

Az ügyészi indítványról a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított kihallgatását követően ülésen fog dönteni.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×