INFORÁDIÓ
2021. augusztus 1. vasárnap
Boglárka

letartóztatás

gyanúsított

agyonver

indítvány

Rács mögött maradnak az ismerősüket halálra verő férfiak

Rács mögött maradnak az ismerősüket halálra verő férfiak

Infostart

A gyalázatos tettre még múlt év júniusában került sor.

A megalapozott gyanú szerint az ittas állapotban lévő férfiak 2020. június 17-én az esti órákban, komáromi otthonukban együttesen bántalmazták, ütlegelték, rúgták a sértettet. A bántalmazás következtében a sértett többszörös bordatörést, a szegycsont törését, az orrcsont törését szenvedte el, és a kialakuló belső vérzések miatt a helyszínen elhalálozott.

A két férfit halált okozó testi sértés bűntettének elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó hatóság. Mindkét gyanúsított büntetett előéletű, megélhetést biztosító jövedelemmel nem rendelkeznek. A két férfi letartóztatását a nyomozási bíró 2020. június 23. napján rendelte el.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség most ismételten indítványozta a két férfi letartóztatásának a meghosszabbítását tekintettel arra, hogy velük szemben megalapozottan feltehető, hogy szabadlábra kerülésük esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követnének el, továbbá az egyik gyanúsított vonatkozásában az is, hogy a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, megszökne, elrejtőzne.

A Tatabányai Járásbíróság a gyanúsítottakat ülésen kihallgatta, majd helyt adva az ügyészi indítványnak a gyanúsítottak letartóztatását további három hónappal, 2021. június 23-áig meghosszabbította.

Nyitókép: ismeretlen
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018