eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay.com

Hiába kapták egyszer már rajta, ismét próbálkozott – videó

A férfi 2018 nyarának végén öt alkalommal fizetett hamis bankjegyekkel összesen 290 euró értékben.

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a negyedik alkalommal megtörtént fizetés után az áruház alkalmazottja felismerte a 100 eurós bankjegy hamisságát és rendőrt hívott. Ennek ellenére a férfi tíz nap múlva újra hamis bankjeggyel fizetett.

A jelenleg is – más ügyben – szabadságvesztés büntetését töltő férfi többszörös visszaesőként valósította meg a bűncselekményt. Vele szemben folytatólagosan elkövetett pénzhamisítás bűntette miatt 12 év szabadságvesztés is kiszabható – olvasható az ugyeszseg.hu-n.

Az ügyészség a vádiratban – egyebek mellett – fegyházbüntetés kiszabására, vagyonelkobzásra, és annak megállapítására tett indítványt, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

A nyomozást a vádlottal szemben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai folytatták le, érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fog hozni az ügyben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×