eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Police.hu

Őrjítő mennyiségű speedbe botlottak Kőbányán

Nem egy helyen és nem egy embernél, mindenesetre a IV. kerületi rendőrök szimata jónak bizonyult.

Egy 44 és egy 48 éves férfi épp kábítószerlabor megnyitására készült Kőbányán egy lakásban, amikor múlt szombaton egyszer csak rendőrök kopogtattak náluk.

A Police.hu beszámolója szerint a IV. kerületi rendőrség szerzett információt arról, hogy valami készül a kőbányai lakásban, ahol R. Jenőnél a tettenérés napján 43 gramm speedet, valamint metamfetamin tartalmú kábítószer készítéshez alkalmas anyagokat találtak.

A lakásban tartott szemle során aztán előkerült több mint 7 ezer euró készpénz és még 1 millió forint, valamint egy slusszkulcs, amelyből egy bevásárlótáskában bő 7 kiló, por állagú speed került elő.

S. Norbertet nem itt kapták el, hanem egy másik kőbányai helyszínen, nála 11 kiló kábítószer volt, de attól a lebukás elkerülése céljából úgy szabadult meg - legalábbis próbált -, hogy egy parkoló autó alá rejtette a drogot. S. Norbert autójában még 1 millió forintot találtak, vidéki házában pedig egy műanyag kannában közel 100 liter folyékony anyagot, feltehetően kénsavat - ezt drog előállításához használják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×