eur:
393.84
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Police.hu

Eldurvult a mulatozás: ütöttek, akik csak értek a bárban – videó

A gödöllői nyomozók őrizetbe vették azt a három valkói férfit, akik egy bárban szórakozás helyett, több embert is megsebesítettek.

Még múlt hét pétenek, este 11 óra magasságában érkezet a bejelentés a rendőrségre, minszerint egy göndöllői szórakozóhelyen egy társaság több embert karókkal, botokkal bántalmaz – írja a Police.hu.

A gyanú szerint a három elkövető mulatozni indult a bárba, ott azonban néhány kör elfogyasztása után a csapat egyik tagja és egy ott tartózkodó férfi összeszólalkozott egymással, majd dulakodás alakult ki közöttük. A nemkívánatos vendégek ezt követően távoztak a helyszínről, azonban kis idő múlva karókkal és botokkal felfegyverkezve tértek vissza az orfeumba. Azonnal a tömegre támadtak, és a náluk lévő husángokkal

vaktában dobálóztak és ütöttek, akit csak értek, melynek során többen megsérültek.

A nyomozók sorban hallgatták ki a tanúkat és alapos adatgyűjtést végeztek, majd néhány órán belül mindhárom elkövetőt azonosították és lakóhelyeikről a rendőrkapitányságra előállították őket.

A nyomozók a 19 éves R. Andrást csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, a 21 éves V. Lászlót csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntettének, a 20 éves O. Attilát pedig csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A rendőrök a három férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását, melyet a bíróság azóta elrendelt. Velük szemben a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Ismét mozgolódik a magán-nyugdíjpénztári piac, a meglévő négy szolgáltató száma lefeleződik: nyártól már csak a Budapest és a Horizont Magánnyugdíjpénztár marad. A számok azt mutatják, hogy magasabb összegre lett jogosult a megmaradt 51 ezer pénztári tag, mint az a több mint 3 millió, aki 13 éve a kilépés mellett döntött. Csakhogy a maradóknak is választaniuk kell, ha elérik a nyugdíjkorhatárt, és úgy tűnik, hacsak nem haladja meg jelentősen a pénztári járadék összege az állami nyugdíjat, érdemesebb inkább a visszalépés mellett dönteni. Mutatunk egy hüvelykujjszabályt, ami segíthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×