eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: police.hu

Gyerektől rabolt Újbudán egy férfi

Az újbudai nyomozók befejezték a nyomozást annak a férfinek az ügyében, aki a gyanú szerint Budapest XI. kerületében kirabolt egy 15 éves fiút.

A nyomozás adatai szerint 2020. március 2-án 15 óra körül Budapest XI. kerületében a Móricz Zsigmond körtér egyik éttermében egy férfi leszólított egy fiút, hogy váltsa fel a pénzét. A fiú közölte, hogy nem tud pénz felváltani, mert csak nagy címletű pénze van, majd a férfi kitépte a kezéből a 10 ezer forintját. A sértett próbálta visszavenni a pénzét, de a férfi ellökte őt és elszaladt az étteremből. A fiatalember ezt követően tett bejelentést a rendőrségen - írja a police.hu.

Az adatgyűjtésnek köszönhetően a nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 29 éves M. Rudolfot, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A Készenléti Rendőrség rendőrei 2020. június 11-én az Örs vezér téren felismerték a 29 éves férfit és elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A rendőrök M. Rudolfot rablás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.​

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×