eur:
392.82
usd:
366.04
bux:
66839.1
2024. április 26. péntek Ervin
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: pixabay

Csonkolt láb, oszló holttest - a rendőrség vakarja a fejét

Azonosítatlan halottak aktái várakoznak a pécsi rendőrség polcain, a nyilvánosság segíthet.

Vannak ügyek, amelyekkel a pécsi rendőrség egyszerűen nem tud mit kezdeni, bűncselekmények, amelyeknek a felgöngyölítéséhez a helyi erők mindeddig kevésnek bizonyultak. Ezek közül gyűjtött össze néhányat a Pécsma.hu a Police.hu alapján.

Hét olyan ügyet rejt az adatbázis, ahol ismeretlenek a haláleset körülményei.

Még 1994 áprilisában találtak Pécsett egy holttestet, amit egészen a mai napig nem ismert fel senki. Az ismeretlen férfi személyleírása a ruházatával együtt részletesen olvasható az oldalon. A férfi halálakor szakállas volt, felső fogsora hiányzott, bal szemén szürke hályog, bal karján tetoválások voltak. A bal kézfején szerepelt egy felvarrás: "jó szerencsét".

Egy 2002-es eset egy csúnyább holttestet mutat be: a bajszos, elálló fülű férfira előrehaladott oszlásos állapotban találtak rá. Farmerdzsekiben, szürke pólóban, vászonnadrágban, zöld-fehér kockás alsónadrágban, sötétkék zokniban, 43-as barna cipőben találtak rá.

2004 nyara: ápolatlan férfi holttestére bukkantak, zsebkés, konyhakések, evőeszközök, konzervnyitó és öngyújtó, elemes ébresztőóra, zsebrádió, fényképezőgép, illetve egy sapkára szerelhető rózsaszín ventilátor volt nála, ami így együtt komoly rejtély a rendőrségnek.

2005: egy 165 centis, borostás férfi, ismeretlen ruházatban, több műtéti heggel a szegycsonttól a köldökig. Hiányzik pár lábujja.

2006: két darab lábszárat találtak Pécsett. A két lefűrészelt testrészt törülközőbe csavarták, amiknek egy körülbelül 50 éves illető lehetett a gazdája.

2013: jól szituált egyén holtteste, egy Lotus és egy Puma póló, egy Dock House nadrág, Wallace Sacks kabát, Cutting Edge pulóver és Puma sporttáska társaságában találtak rá, utóbbiban Fa tusfürdő, Gilette gél, zsebkendő, fogkrém és 3 eldobható borotva volt. Az illető utazáshoz készült össze, vagy valahonnan messzebbről érkezett.

Az utolsó holttest (2019): az illetőt a Vasúti Pályaudvar és a Mecsekalja-Cserkút megálló közötti pályaszakaszon gázolták el július végén, cigarettával és aprított dohánnyal. Nem tudni, ki volt ő, de rövid, ritkás ősz hajú egyénről van szó, akinek minden valószínűség szerint bal combcsonttörése volt. A ruházata alapján ő sem a legszegényebbek közé tartozott, Nike Air cipője volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×