eur:
393.83
usd:
368.25
bux:
65835.94
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Pixabay

Elképesztő sikkasztási ügy Komlón

Csaknem hatvan komlói társasház vagyonkezelői kötelezettségeit látta el, így rendelkezett a bankszámlák és házipénztárak felett.

Varga-Koritár György Baranya megyei főügyész tájékoztatása szerint a nő 2012 és 2017 között a társasházak számláiról rendszeresen saját céljaira vett fel készpénzt, de előfordult, hogy jogosulatlan utalásokat teljesített saját lakossági folyószámlájára.

Az összegeket részben ismeretlen célra, részben az általa képviselt más társasházak részére fizette be az okozott hiány leplezése érdekében. Emellett a társasházak házipénztárában található összegeket is eltulajdonította. A nőt több mint 400 rendbeli bűncselekménnyel vádolja az ügyészség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Újra vakarhatja a fejét a Fed az amerikai piaci hangulat alapján

Újra vakarhatja a fejét a Fed az amerikai piaci hangulat alapján

Az USA áprilisi bmi-adatai azt mutatták, hogy az üzleti aktivitás tovább nőtt, de lassabb ütemben, ami a gyengébb kereslet jeleit jelzi. Az S&P Global legfrissebb összetett termelési indexe áprilisban 50,9-re csökkent a márciusi 52,1-ről, ami enyhe bővülést és december óta a leggyengébb növekedést jelzi. Mind a feldolgozóiparban, mind a szolgáltatási szektorban lassabb aktivitásnövekedést regisztráltak, a növekedési ütemek három-, illetve öthavi mélypontra csökkentek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×