eur:
393.79
usd:
367.73
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Másodszor már hiába próbálkozott sokkolóval pénzváltót rabolni

A 49 éves M. Tamást a járókelők tartóztatták fel az Andrássy úti akció után.

Újabb pénzváltót akart sokkolóval kirabolni az Andrássy úton egy férfi, de most már azonnal elkapták - írja a police.hu.

Ismert, a középkorú férfi szeptember 24-én ment be egy Bajcsy-Zsilinszky úti pénzváltóba, ahol egy sokkolóval megtámadta a 72 éves alkalmazottat, a kasszából kivett többmillió forintot és elmenekült a helyszínről. A rendőrség elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen, akiről jó minőségű térfigyelőkamera felvétel készült. Az eset után egy hónappal egy Andrássy úti pénzváltóból érkezett riasztás a rendőrségre, ahol egy ismeretlen férfi október 27-én reggel szintén egy elektromos sokkolóval fenyegette meg az üzletet nyitó alkalmazottat, akit a nyomaték kedvéért többször meg is ütött. A nő megnyomta a pánikriasztót, a támadó ekkor pénz nélkül elfutott a helyszínről, azonban két járókelő látta az esetet és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a feltételezett elkövetőt.

A terézvárosi rendőrök percek alatt a helyszínre értek és elfogták a 49 éves budapesti M. Tamást, akiről kiderült a korábbi csínytevés is.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×