INFORÁDIÓ
2021. december 7. kedd
Ambrus

fogolyszökés

gyula

budapest

Fogolyszökés Gyulán: inkább dolgozni akart

Fogolyszökés Gyulán: inkább dolgozni akart

Infostart

Három napra kiengedték a börtönből, végül tíz lett belőle. Budapesten fogták el a szökött rabot.

A Gyulai Járási Ügyészség fogolyszökés vétsége miatt emelt vádat egy 41 éves jogerős szabadságvesztés büntetését töltő hódmezővásárhelyi férfi ellen, aki a részére engedélyezett eltávozásról nem tért vissza a gyulai börtönbe. A büntetés-végrehajtási intézet parancsnoka a fogvatartott kérelme alapján a büntetés végrehajtását egy orvosi beavatkozás elvégzése céljából 3 napra félbeszakította - írja a beol.hu.

A férfi szabadlábra kerülése után Hódmezővásárhelyre utazott a családjához, majd a tervezett orvosi beavatkozásra megjelent a helyi kórházban, a műtét azonban elmaradt. A vádlott október 26-án kiment ugyan a város buszpályaudvarára, ott azonban elhatározta, hogy nem tér vissza a büntetés-végrehajtási intézetbe, hanem megszökik, majd megpróbál állást találni, hogy a családját anyagilag segítse. Ennek érdekében a vádlott másnap Budapestre utazott, és külföldi munkavállalás érdekében az interneten felvetette a kapcsolatot egy munkaerő-közvetítő céggel.

November 5-én fszállítottták volna ki más munkavállalókkal együtt egy kisbusszal Németországba, meg is jelent a férfi korábban megbeszélt helyen a Keleti pályaudvar mellett, ott azonban a rendőrök elfogták és visszaszállították a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe. Tíz napot volt szökésben, most a férfi ellen szabadságvesztés végrehajtása alóli kivonás céljából elkövetett fogolyszökés vétsége miatt emeltek vádat.

A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018