eur:
394.74
usd:
371.32
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay.com

Két férfit is el kellett tartania a kiskorú prostituáltnak

2019 júliusában csábították be a munkába, a bíróság nem bánik kesztyűs kézzel a gyanúsítottakkal.

Két, negyvenes éveiben járó férfi "foglalkoztatta" azt a kiskorú lányt, aki prostituáltként mindhármukat eltartotta - olvasható a Vehír.hu cikkében. A férfiak tudtak róla, hogy a lány még nem felnőtt, de erről majd még többet elárulhatnak az ellenük indult eljárás során.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ügy sértettje egy vele szerelmi kapcsolatban álló férfin keresztül 2019 júliusában ismerte meg az idősebb, 47 éves gyanúsítottat, akinek ajánlatát elfogadva a férfi veszprémi lakásába költözött, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytasson. A férfi egy internetes oldalon szerepeltette a kiskorú sértettet, miközben tudott arról, hogy a lány még nem töltötte be a tizennyolcadik életévét.

A gyanúsított a prostitúciós tevékenységből származó pénz felét kérte el a lánytól, azon bűntársával, egy 44 éves férfival osztozott.

Az ügyészség indítványára a bíró a szökés, az elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése, valamint a bűnismétlés veszélye miatt a gyanúsítottak letartóztatását egy hónap időtartamra elrendelte. A gyanúsítottak fellebbeztek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×