eur:
394.38
usd:
370.1
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Pezsgő vitte félre a kormányt

Külhonból érkezett haza az az ózdi nő, aki pezsgőt ivott a vezetés megkezdése előtt. Az őt ellenőrző rendőröknek azt is elmondta, hogy mennyit: több mint egy üveggel.

Az ittas járművezetők által okozott balesetek miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas, vagy bódult vezetők kiszűrésére.

A megye útjain július 22-e és 28-a között 96 közúti közlekedési baleset történt, ebből

öt balesetben ittas, két esetben pedig bódult sofőr volt az okozó.

Hangsúlyozni kell, hogy az ittas vagy bódult állapotban elkövetett járművezetés bírósági eljárást is vonhat maga után. Az ittas járművezetők továbbá magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára.

Az ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrsének járőrei július 30-án 21 óra 20 perckor Járdánházán ellenőrzés alá vontak egy záróvonalat átlépő, a kanyarodó sávban a forgalommal szemben közlekedő autót és annak vezetőjét. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott.

A járművet vezető nő többek között elmondta, hogy külhonból érkezett haza, és a vezetés megkezdése előtt elfogyasztott több mint egy üveg pezsgőt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a 29 éves helyi nővel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×