INFORÁDIÓ 
2020. június 1. hétfő
Tünde

rendőrség

traffipax

gyorshajtó

86-os főút

Traffipax a 86-os főúton: itt a szenzációs négyes

Traffipax a 86-os főúton: itt a szenzációs négyes

Infostart

Nyári száguldozás Nyugaton: száguldozó autósokat fogtak a vasi rendőrök.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai keddtől csütörtökig közlekedésrendészeti ellenőrzéseket hajtottak végre az M86-os számú autóút Vas megyei szakaszán. Az ellenőrzések célja elsősorban a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése volt - írja a police.hu.

Az ellenőrzések ideje alatt a rendőrök négy esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb sebesség felső határát. Egy autós kedden 110 helyett 216 km/órás sebességgel haladt, míg egy másik gépjárművezető csürtökön 177 km/h sebességgel közlekedett.

Szerdánn két olyan gyorshajtóval szemben is intézkedtek, akik jelentősen túllépték a megengedett sebesség felső határát. Az egyik sofőr 179, míg a másik járművezető 185 km/órás sebességgel közlekedett. Miután a közlekedésrendészeti járőrök megállították az autósokat, a gépjárművezetőkkel szemben gyorshajtás miatt közigazgatási bírságot és büntetőpontot szabtak ki.

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018