eur:
395.1
usd:
371
bux:
65141.96
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: police.hu

Rengeteg fegyver egy hétvégi házban - lecsapott a TEK

Egy dánszentmiklósi férfi éles lőfegyvereket és több száz lőszert tartott engedély nélkül otthonában és hétvégi házában.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 64 éves dánszentmiklósi férfival szemben.

A nyomozók csütörtök reggel tartottak kutatást a férfi lakásában és hétvégi házában, ahol nyolc maroklőfegyvert, három puskát, összesen 406 különböző kaliberű lőszert, és lőfegyver-fődarabokat foglaltak le. A férfit a rendőrség felkérésére a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el a helyszínen.

Előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására - közölte a police.hu.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×