eur:
398.28
usd:
372.48
bux:
69536.56
2024. június 14. péntek Vazul

Lövöldözés Floridában, több halálos áldozat

Lövöldözés volt helyi idő szerint vasárnap délután a floridai Jacksonville városában; több halálos áldozat van - közölte a város seriffjének hivatala.

A hivatal Twitter-üzenete szerint többeket kórházba szállítottak.

A jacksonville-i rendőrség szintén Twitter-bejegyzésben azt közölte, hogy a környék nem biztonságos, mindenki maradjon távol tőle.

A lövöldözés a Jacksonville belvárosában lévő Jacksonville Landing nevű fesztiválközpontban történt, ahol egy versenyt tartottak.

Címlapról ajánljuk
Eb-nyitány: a legutóbbi három tornán bukással kezdtek a németek

Eb-nyitány: a legutóbbi három tornán bukással kezdtek a németek

Németország az utóbbi nagy tornákon nem rajtolt jól. Ez a legkevesebb, amit elmondhatunk a 2016 óta eltelt időszakról. A 2018-as és a 2022-es világbajnokságon, ahogyan a 2020-ról 2021-re halasztott Eb-n is vereséggel rajtolt. De híveik nem ezt emlegetik, hanem hogy 2006-ban, a világbajnokságon, egyébként Münchenben, 4-2-es győzelemmel nyitottak, mégpedig Costa Rica ellen.

Véget ért az érvénytelen szavazatok újraszámolása Budapesten – eldől, ki lesz a főpolgármester

Négy és fél óra alatt végeztek a Nemzeti Választási Iroda munkatársai a főpolgármester-választás 24 592 érvénytelen szavazólapjának ellenőrzésével. Hivatalos eredmény csak a Nemzeti Választási Bizottság 17 órakor kezdődő ülése után lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.14. péntek, 18:00
Ch. Gáll András az Index főmunkatársa
Dénes Tamás az InfoRádió főmunkatársa
Egyre csúnyább az esés a tőzsdéken

Egyre csúnyább az esés a tőzsdéken

Az ázsiai tőzsdéken vegyes, de nagyrészt negatív irányú mozgások voltak ma láthatók, ami pedig Európát illeti, a kereskedés első szakaszában itt sem alakultak ki határozott irányú mozgások, majd a nyitástól távolodva elkezdtek lefordulni a tőzsdék. A francia tőzsde kifejezetten gyengén teljesít, miután a piac a szélsőjobboldal politikai előretörésének potenciális hatásait árazza. A hét zárása felé közeledve az amerikai tőzsdék lendülete is alábbhagyott, mínuszban vannak a vezető amerikai indexek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×