INFORÁDIÓ
2023. március 29. szerda
Auguszta

lopás

besurranó tolvaj

kórházi lopás

erzsébetváros

Ahmed H. megbilincselt kezei az ellene folyó per megismételt elsőfokú eljárásán a Szegedi Törvényszéken 2018. március 14-én. A szír férfit tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett határzár tiltott átlépése és állami szerv kényszerítése céljából személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetésével megvalósított terrorcselekmény bűntettével vádolja az ügyészség.

Három évet kapott a kórházi szarka

Infostart

Gyorsított eljárásban ítélték el a besurranó tolvajt, aki egy erzsébetvárosi kórházban próbálta kifosztani a betegeket.

Az ügyészségi közlemény szerint a 23 éves férfit július 19-én hajnalban, a kerítésen átmászva surrant be az egyik erzsébetvárosi kórházba és ott a kórteremben alvó betegek éjjeli szekrényeiről értékes személyes tárgyakat, pénztárcát, telefonokat, vércukormérőt lopott el.

Az egyik beteg azonban felébredt és riasztotta a biztonságiakat, akik elfogták a tolvajt. A lopás miatt két héttel korábban felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt férfit a bíróság gyorsított eljárásban 4 rendbeli kifosztás bűntette miatt 3 év szabadságvesztésre ítélte és 3 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától is, valamint elrendelte a korábbi, próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés végrehajtását is.

Az elsőfokú ítélet ellen a vádlott és védője fellebbezett, így az ítélet nem jogerős, de a vádlott letartóztatásban marad, ott várja a másodfokú bíróság ügydöntő határozatát.

Nyitókép: Kelemen Zoltán Gergely
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018