eur:
394.02
usd:
364.82
bux:
65490.22
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Ahmed H. megbilincselt kezei az ellene folyó per megismételt elsőfokú eljárásán a Szegedi Törvényszéken 2018. március 14-én. A szír férfit tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett határzár tiltott átlépése és állami szerv kényszerítése céljából személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetésével megvalósított terrorcselekmény bűntettével vádolja az ügyészség.
Nyitókép: Kelemen Zoltán Gergely

Három évet kapott a kórházi szarka

Gyorsított eljárásban ítélték el a besurranó tolvajt, aki egy erzsébetvárosi kórházban próbálta kifosztani a betegeket.

Az ügyészségi közlemény szerint a 23 éves férfit július 19-én hajnalban, a kerítésen átmászva surrant be az egyik erzsébetvárosi kórházba és ott a kórteremben alvó betegek éjjeli szekrényeiről értékes személyes tárgyakat, pénztárcát, telefonokat, vércukormérőt lopott el.

Az egyik beteg azonban felébredt és riasztotta a biztonságiakat, akik elfogták a tolvajt. A lopás miatt két héttel korábban felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt férfit a bíróság gyorsított eljárásban 4 rendbeli kifosztás bűntette miatt 3 év szabadságvesztésre ítélte és 3 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától is, valamint elrendelte a korábbi, próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés végrehajtását is.

Az elsőfokú ítélet ellen a vádlott és védője fellebbezett, így az ítélet nem jogerős, de a vádlott letartóztatásban marad, ott várja a másodfokú bíróság ügydöntő határozatát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×