eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Szobára vitték a táncos lányok a vendégeket

Kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség két nő és egy férfi ellen, akik egy békéscsabai szórakozóhelyen prostituáltak kiközvetítésével is foglalkoztak.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. március 5-én őrizetbe vett két békéscsabai nőt és egy vésztői férfit. A 42 éves Sz.-né N. Mária és a 35 éves J. Árpád éjszakai szórakozóhelyet üzemeltettek a megyeszékhelyen, az 52 éves Á. Gabriella pedig segítséget nyújtott nekik ebben. A bárban nyitvatartási időben táncos lányok dolgoztak, akik pénzért cserébe szexuális szolgáltatást nyújtottak a vendégeknek. Erre a célra a gyanúsítottak egy házat is fenntartottak, ahová a prostituáltak elvihették a kuncsaftokat.

A nyomozók 2017. március 4-éről 5-ére virradó éjjel a bárban, a bérelt házban és a gyanúsítottak lakóhelyén is házkutatást tartottak. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Sz.-né N. Máriát, J. Árpádot és Á. Gabriellát kerítés bűntett elkövetésével gyanúsítja.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×