eur:
392.98
usd:
366.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Ilyet a nyomozók sem sűrűn látnak

Ilyet a nyomozók sem sűrűn látnak

Lakossági bejelentés nyomán kapták el a raktárban marihuánát termesztő férfit.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 32 éves kínai férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint, lakossági bejelentést követően tartottak házkutatást a győri járőrök és a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói egy Gönyű térségében található raktárépületben 2016. július 6-án a délelőtti órákban. A rendőrök az ingatlan három helyiségében 1272 tő, különböző fejlettségi stádiumú kábítószergyanús növényt, illetve ezek termesztéséhez szükséges berendezéseket találtak, amiket lefoglaltak - írta a police.hu.

Ilyet a nyomozók sem sűrűn látnak

A járőrök a növények termesztésével és gondozásával gyanúsítható 32 éves kínai állampolgárt a helyszínen elfogták és előállították. A férfit – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt.

A megyei rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészségnek megküldte.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×