eur:
394.12
usd:
370.25
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Újfajta drogot árultak

Újfajta drogot árultak

Újfajta pszichoaktív szert árult az a négy gyanúsított, akik közül T. István menekülés közben egy folyóba dobta a nála lévő anyagot. A hajdú-bihari rendőrök a négy férfit elfogták és őrizetbe vették.

A hajdúnánási nyomozóknak olyan információ jutott a tudomására, hogy négy férfi új pszichoaktív anyaggal kereskedik Polgáron és Tiszaújvárosban. A gyanú szerint az újfajta 4 CMC nevű kábítószert két ónodi lakos, F. Tivadar és T. István külföldön beszerezte, majd a drogot a polgári D. Márton és a tiszaújvárosi L. Ákos közreműködésével továbbértékesítették - írta a police.hu.

2017. február 21-én délután a két ónodi gyanúsított a Sajóvámos és Sajópálfalva közötti úton autózott. Közülük T. István az Audi típusú gépjárműből kiszállt, majd az egyenruhások láttán a szántóföldön keresztül menekülni próbált. A férfi a rendőri felszólításokra sem állt meg, menekülés közben széttépte és a Kis-Sajó vizébe dobta a nála lévő csomagot, amelyben 2 kilogramm 4 CMC nevű kábítószer volt.

Újfajta drogot árultak

A hajdú-bihari rendőrök a 26 éves ónodi lakost elfogták, a folyóba dobott csomagot pedig megtalálták és lefoglalták. Társát, a 31 éves ónodi F. Tivadart a nyomozók szintén elfogták. 

Ezt követően a nyomozók aznap polgári és tiszaújvárosi otthonaikban elfogták a 25 éves D. Mártont és a 21 éves L. Ákost. Náluk a rendőrök digitális mérleget, több önzáró nylon tasakot és a kábítószer kiméréséhez szükséges egyéb eszközöket találtak és foglaltak le.

Újfajta drogot árultak

Újfajta drogot árultak

A hajdúnánási nyomozók a négy férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2017. február 24-én elrendelt.

Az eljárás során a nyomozók a gyanúsítottak nemzetközi kapcsolatait is felderítették.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×