eur:
394.12
usd:
364.9
bux:
65498.37
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Õrizetben egy szegedi embercsempész

A férfi Röszkéről Budapestre akarta vinni a két szír és két iraki férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya nyomozást folytat S. Attila 43 éves szegedi lakossal szemben embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. szeptember 1-jén 1 óra 50 perckor a Budapest X., Gyömrői úton haladt magyar rendszámú személygépkocsijával, amikor a kőbányai rendőrök igazoltatták. A gépkocsiban rajta kívül négy személy (két szír és két iraki állampolgár) utazott, akik az ellenőrzés során magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták. S. Attila az utazás fejében anyagi ellenszolgáltatást kért és kapott, az általa vezetett gépjárművet a rendőrök lefoglalták.

A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányságára.

Vele szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×