eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Rablás miatt fogták el a Piliscsévről eltűnt lányokkal lévő férfit

Esztergomban fogták el vasárnap a 33 éves piliscsévi L. Lászlót, akit azzal gyanúsítanak, hogy augusztusban 21-én Pilismaróton rablást követett el - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-t.

Léber Gabriella közölte: a férfi a gyanú szerint egy a kertjében tartózkodó idős nőtől erőszakkal aranygyűrűt, fülbevalót és pénzt vett el. L. Lászlót őrizetbe vették, azonban a rendőrség arról nem kívánt tájékoztatást adni, hogy a gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte-e.

L. László csütörtöktől szombatig egy Piliscsévről eltűnt testvérpárral, egy 11 éves és egy 14 éves lánnyal töltötte az időt. A lányokat vele együtt a szlovákiai Párkányban találták meg, a fiatalok sérelmére eltűnésük óta nem követtek el bűncselekményt.

Lapinformációk szerint a lányok eltűnésével összefüggésbe hozott L. Lászlót a rendőrség egy korábbi megrontási ügyben kereste. Ezt az információt a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×