eur:
389.33
usd:
362.73
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Rendőrségi akció Budapesten - Helikopter az Aranykéz utca fölött

Rendőrségi akció kezdődött a Belvárosban vasárnap délelőtt, több utcát is lezártak, az ott lakókat nem engedik be, a helyszín felett rendőrségi helikopter köröz.

Az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére csak annyit közölt, hogy "nyomozási cselekmény van folyamatban".

Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársai szerint az V. kerületi Aranykéz utcát és több környező utcarészt zártak le fémkordonokkal, az ott lakók sem ki, sem be nem mehetnek. A helyszínt sok rendőr biztosítja, az egyik gépkocsiban a Terrorelhárítási Központ egyik munkatársa ült.

A megkérdezett rendőrök közül volt, aki elfogásról, és volt, aki "bizonyítási eljárásról" beszélt.

Tizenegyre a helyszínre érkezett az Index munkatársa: a rendőrök többsége eddigre elment az Aranykéz utcából. A lezárásokat feloldották, jelentette a tudósító. Az ott maradó rendőrök az Aranykéz utca 4. alatt lévő Sopranos étteremnél és a szomszédos parkolóháznál csoportosulnak, oda mentek be többen. Úgy tűnik, a parkolóház első szintjén történt valami.

A lakók, akik most tértek vissza, nem tudják, miért kellett elmenniük, nekik a rendőrök csak annyit mondtak, hogy rendőrségi akció van.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×