eur:
400.25
usd:
366.87
bux:
74592.77
2024. október 15. kedd Teréz

Húszmillió forint értékű csempészcigarettát foglaltak le Szabolcsban

Húszmillió forint értékű csempészcigarettát foglaltak le a rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a nyírségi rendőrségi szóvivőhelyettes kedden.

Beregsurányban péntek éjszaka a rendőrök hőkamera segítségével azt vettek észre, hogy rakodnak egy mikrobuszba; a helyszínen 8,2 millió forint értékű, zárjegy nélküli cigarettát találtak - mondta Ivánné Vörös Krisztina.

A törzszászlós tájékoztatása szerint hétfőn Uszkán 8,1 millió forint értékű csempészcigarettát találtak egy portán, valamint egy bokros területen.

Szintén hétfőn Tiszabecsen foglaltak le 3,7 millió forint értékű dohányárut, amikor ellenőriztek két férfit.

A jövedéki visszaélések miatti büntetőügyekben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal indított eljárást.

Címlapról ajánljuk
Robert C. Castel: Izrael stratégiát válthat, a Hamász emberi pajzsként használja a civileket

Robert C. Castel: Izrael stratégiát válthat, a Hamász emberi pajzsként használja a civileket

Az izraeli hadsereg kezdi megvalósítani az úgynevezett „tábornokok tervét” a Gázai övezetben, tehát megpróbálja elválasztani a terroristákat a civilektől, hogy a lakosok minél előbb biztonságos helyre kerüljenek – mondta az InfoRádióban az izraeli védelmi erők százados veteránja. Arról is beszélt, hogy ha állandósulnak a Hezbollah drón- és rakétacsapásai, még inkább át fognak tevődni a harcok Libanon északi részére.

Palócz Éva: a kereskedelmi háborúnak soha nincsenek győztesei

Ha lesz megállapodás Kína és az EU között, az európai gépjárműipar elég nagy gondban van hosszú távon is – mondta Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a növekedésről, az infláció és az amerikai elnökválasztás kockázatairól is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×