eur:
393.27
usd:
366.82
bux:
66705.95
2024. április 25. csütörtök Márk

Figyelmeztető lövések tömegverekedés miatt Pétervásárán

Szamurájkardokkal, motoros fűrésszel és kapákkal támadt egymásra mintegy 30 verekedő kedd este Pétervásárán, a tömeg csak azután széledt szét, hogy egy rendőr több figyelmeztető lövést adott le - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Soltész Bálint az előzményekről elmondta: kedd délután több helybéli szóváltásba keveredett egymással, ám akkor még szétoszlottak. Később újra egymásnak estek a felek, ekkor kerültek elő a kardok és a motoros fűrész is. A résztvevők a rendőrök többszöri felszólítása ellenére sem távoztak a helyszínről, ezt követően dördültek el a lövések.

A helyi rendőrőrs munkatársai több embert előállítottak, folyamatban van további gyanúsítottak felkutatása is.

A helyszínen lefolytatott parancsnoki vizsgálat elsődleges eredménye alapján a rendőri intézkedés törvényes, szakszerű és jogszerű volt - közölte Soltész Bálint.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve, ezt megelőzően pedig biztosítási termékek ÁSZF-jeit tette egyértelműbbé a fogyasztók számára. A hatékony „puha” felügyelési eszközök és az intézmények fogyasztóbarát hozzáállása miatt nem volt szükség közérdekű keresetek indítására a tisztességtelen feltételek módosítása érdekében - közölte a felügyelet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×