INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Hármasgyilkosság Tompán: hétfőn folytatódik a helyszínelés

InfoRádió / MTI
A bűnügyi szakemberek még nem fejezték be a vizsgálatokat a gyilkosság helyszínén, ezért hétfőn is folytatják a munkát; egyelőre nincs gyanúsítottja a bűncselekménynek - közölte a rendőrség.

A család kapcsolatrendszerét térképezik fel a nyomozók, és keresik azt, hogy milyen körből kerülhettek ki az elkövetők - mondta a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy elmondta, hogy továbbra is folyik a lehetséges tanúk felkutatása.

Közölte: nem dolgoztak külföldiek a meggyilkolt házaspár házában, mindössze egy helyi lakos végzett állagmegóvást az egykor lovaspanziónak épült kétszintes épületen és a hozzá tartozó területen.

Szerdán délután talált rá Tompa külterületén, a zöldhatárhoz közeli, egykor lovastanya céljára épített kétszintes házban lánya a holtan fekvő 65 éves édesapjára. A kiérkező háziorvos az elhunyton bántalmazás nyomait találta, ezért értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök elkezdték keresni az elhunyt hozzátartozóit. Az ingatlan egyik melléképületében, egy személygépkocsi csomagtartójában találtak rá az elhunyt férfi 62 éves feleségének és másik, 41 éves lányának a holttestére, akin szintén bántalmazás nyomait találták.

Az ingatlanból eltűnt egy HYP 860 forgalmi rendszámú, 290E típusú szürke színű Mercedes személyautó is, melynek körözését elrendelte a rendőrség, de még nem sikerült az autó nyomára bukkanni.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást, ismeretlen tettesek ellen.

A címlapról ajánljuk