eur:
395.07
usd:
368.8
bux:
69837.88
2024. június 18. kedd Arnold, Levente

Állítólag vascsővel verték az alpolgármestert

Lapértesülés szerint vascsővel verték meg a XV. kerület alpolgármesterét az éjjel.

Palocsai Béla, korábbi kerületi Momentum-elnök, önkormányzati képviselő egy vascsővel támadt DK-s és momentumos aktivistákra szombat éjjel – mondták a Szeretlek Magyarországnak a megtámadottak.

Palocsai Béláról azt érdemes tudni, hogy ő volt az egyik olyan polgármester-jelöltként induló politikus, akitől a Tisza párt megvonta a támogatását, mégis szerepeltette a plakátján Magyar Péter pártjának a nevét.

A lap úgy tudja, hogy az szombaton néhány helyi aktivista úgy döntött, hogy ahol lehet, lefújja festékkel a Tisza nevét a plakátokon. Magukkal vittek Matlák Gábort, aki a DK kerületi alpolgármestere.

Matlák szerint Palocsai az egyik utcában észrevette az aktivistákat, elment egy vascsőért, visszatért, és rájuk támadt.

Két momentumos aktivista el tudott menekülni, azonban egy harmadikat és az alpolgármestert bántalmazta, utóbbinak elmondása szerint olyan sérülést okozva, ami még az éjjel kórházi ellátást igényelt.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Remek hangulatban a tőzsdék a fontos adatok előtt

Remek hangulatban a tőzsdék a fontos adatok előtt

Ma kamatdöntő ülést tartottak a Magyar Nemzeti Bankban, ahol a várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal, 7%-ra mérsékelte irányadó kamatát a jegybank. A tengerentúlon is fontos, a piacok számára is meghatározó adatot közölnek: az amerikai kiskereskedelmi eladások alakulását. Az amerikai kereslet változása inflációs szempontból fontos, így egy vártnál jóval erősebb vagy gyengébb adat kibillentheti a piacokat, heves mozgásokat okozva a tőzsdéken. Az ázsiai piacokon ma reggel felemás volt a hangulat, míg óvatos emelkedést láthatunk Európában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×